google-site-verification: google1ca536916b898544.html gtag('config', 'UA-84953561-1'); google-site-verification: google7cd38e5053db085c.html Sancerre blanc {pdf=http://http://www.morvin.eu/files/pdf/yourfile.pdf|500|300|viewer}

Sancerre blanc

Domein: Domaine Bardin
Productcode: 201
Beschikbaarheid: Op voorraad
Druivenras: Sauvignon blanc100%
Herkomst: Sancerre
Regio: Bourgogne
Wijnnaam: Les Chaumes
Welk jaar: 2016
Biologisch: Nee
Alcohol %: 12.5 %
Wijnkleur: Goud/Geel
Smaakprofiel: Zachtbloemig, Droog, Mint, Honingachtig
Lekker bij: Schelpdieren, Vis, Pasta en rijst en geitenkaas.
Houdbaarheid: 5 Jaar
Serveer temperatuur: 11° à 13° C.

Prijs: €. 66.00
Exclusief BTW: €. 54.55

- +

De sauvignon blanc is een witte druif met een groenige schil, gebruikt voor de bereiding van witte wijn. Deze druif wordt in veel wijnlanden aangeplant. De oorsprong ligt in zuidwest Frankrijk. Het is de voorname druif in Sauternes en Barsac. Maar zeker ook in de Loirevallei. In meer streken maakt men van deze druif succesvolle wijnen. Zowel zoet als droog.

Voor Noord-Franse wijnen soms knisperend droog, uit warmere gebieden zachter van smaak. Deze geur- en smaakcomponenten zijn minder uitgesproken als deze druif in een assemblage met andere druiven wordt gebruikt.

Gedurende zes generaties hebben leden van de familie BARDIN dezelfde passie voor wijnen behouden, dezelfde kennis voor het kweken van wijnstokken en wijnen.

Jean-Jacques BARDIN, die in 1998 is opgericht na de vereniging van meneer en mevrouw BARDIN en hun kinderen, heeft momenteel bijna 45 hectare wijnstokken op de AOC Pouilly Sur Loire-appellaties, AOC Pouilly Fumé, AOC Sancerre en IGP Vin de Land van de Kusten van Liefdadigheid.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar