Verzenden en Retourneren

Verzending en terug sturen. 

U ontvangt per e-mail een follow-up na uw bestelling in de webwinkel.

Morvin.eu maakt gebruik van partnerbedrijven zoals Flespakket.nl van PostNL voor de verzending en bezorging van de in de webwinkel bestelde wijn naar het opgegeven adres. Wijn laat zich goed transporteren, indien er zorgvuldig mee wordt omgegaan. De flessen zijn degelijk verpakt in speciale verpakkingen.

Altijd treft u een interieur in de pakketdoos als extra bescherming van de wijnflessen. Omdat wijn bekend staat als een kwetsbaar product vanwege glaswerk, temperatuurverschillen, licht- en vochtigheidsinvloeden, benodigde rust, hebben wij speciaal aandacht besteed aan ons transport. Aan onze wijn komen de minste handelingen voor in de transportketen van wijnboer naar de consument.

De wijn komt rechtstreeks en snel naar u toe in het beste verpakkingsmateriaal. De verpakking zal u overtuigen bij ontvangst. Morvin.eu bezorgt praktisch gratis of berekent een gedeelte van de hiermee gepaard gaande kosten van transport beperkt aan u door. De in rekening gebrachte eigen bijdrage voor dekking van de kosten verbonden aan de bezorging staan vermeld bij de eindafrekening in de winkelwagen. Hiermee bieden wij transparantie.

De vergoeding van verzendkosten is gekoppeld aan het aantal flessen per bestelling. Vanaf 6 flessen bedraagt de prijs van transport € 0,- ofwel volkomen gratis. Ook een bij een bestelling van meer dan € 50,- worden er geen additionele bestelkosten in rekening gebracht. Voor eventuele aanbiedingen met minder dan 6 flessen is de in rekening gebrachte bijdrage € 6,50- per bestelling, ongeacht het aantal flessen van een dergelijke bestelling. De ''Verzendkostenbijdrage'' zoals deze wordt vermeld aan de kassa is geldig.

Vanwege een rigoureus kwaliteitsbeleid neemt Morvin.eu geen uitgeleverde producten retour. Daarmee is de door ons geleverde wijn altijd direct afkomstig van Morvin.eu en via de door ons ingeschakelde bedrijfspartners voor de bezorgdienst, zonder de tussenkomst van derden. Zo weten we wat er is gebeurd met de wijn. Dat garandeert onze kwaliteit. Dat betekent voor u zekerheid en betrouwbaarheid. U betrekt wijn uit eerste hand. Ons beleid is gericht op het authentiek houden van de wijnen.

Morvin.eu zal altijd proberen de producten spoedig tegen aanvaardbare kosten en op doelmatige wijze te bezorgen op uw adres.

Verwezen wordt naar de Algemene Voorwaarden voor verdere informatie over verzenden en retourneren, mocht u daaraan behoefte hebben.