Welkom.

SAS. Morvin is een onafhankelijk importeur en distributeur van wijnen uit de gerenommeerde en naast elkaar gelegen Franse herkomstgebieden van Bourgogne, te weten "Cote d'Or, Nievre, Yonne en Saone et Loire . 10 kernpunten van onderscheiding zijn:

Sinds de oprichting op 01-09-2016 als zelfstandig importeur van stille kwaliteitswijn brengt SAS. Morvin onze wijnselectie in Nederland op de markt. Onze ervaring met wijndomeinen in deze gebieden dateert al van voordien. De wijnen overtuigen door hun overheersende smaak, structuur, finesse en harmonie. Wij zijn speciaal georiënteerd op de selectie van de beste wijnen die hun wortels hebben in dit vermaarde aangesloten gebied voor de wijnbouw. Overheersend in klasse zijn onze geselecteerde wijnen die van origine authentiek zijn en eerlijk zijn samengesteld.

Doelstelling SAS. Morvin heeft tot doel uitmuntende wijnen beschikbaar te maken in de Nederlandse markt. Dat doen wij door wijn te leveren aan consumenten en professionals zoals restaurants. Rechtstreeks betrokken van de wijnboer maakt het traject dat de wijn aflegt tot u kort en beheersbaar. Wijnlevering ten behoeve van de eindconsument die een goed glas wijn waardeert in het huishouden of in vriendelijk gezelschap of in restaurants en bistros op terras of aan de wijnbar of als geschenk. Voor elke gebeurtenis of moment van de dag is een passend wijnarrangement beschikbaar.

De diversiteit van wijnen als ook hun karakters en smakenpallet maken het mogelijk voor elke gelegenheid of dis een juiste uitstekende combinatie met spijzen of voor een stil zelfstandig genietmoment aan te bieden.

Eigenschappen

1. Bijzondere kwaliteit wijn

2. Authentiek, origineel en harmonieus product

3. Traceerbaar en kwaliteitswaarborg (AOC)

4. Druiventeelt in eigen wijngaard

5. Particuliere wijnkelders

6. Puur vakmanschap zonder kunstgrepen

7. Gebotteld op domein "Mise en bouteille au château"

8. Directe betrekking van wijnmakers

9. Geringe ecologische food-print

10. Eerlijke prijs